zondag 18 maart 2012

Een middagje in de Waalhaven.

Na lang geen foto's meer gemaakt en geplaatst te hebben mijn hobby en passie weer hervat,en dat resulteerde in o.a deze foto's.
De BS-VR-12,een Scania r 480 topline,een nette auto zonder veel toeters en bellen.Eigenaar P.matthijssen uit Rotterdam.



Dit vind ik nog steeds een van de mooiste XF 105's die er rondrijden.De "Red Pearl" met kenteken BT-HJ-02 is van een hele goede kennis van mij,ik heb er eerder al eens wat foto's van geplaats.Het blijft echt een mooie verschijning.


Gewoon een echte werkauto.Deze Renault Premium van Kees van Herk blijft een nette verschijning.De BP-GS-14 rijdt hier met een leeg chassis,en gaat zo weer een container in ontvangst nemen.



Hieronder een vrij nieuwe en zeker nette Volvo fh met "slechts" 540 paarden onder de kap.



De chauffeur van de BZ-GT-90 was erg benieuw of het een goede foto was.De eigenaar is Overdevest uit Nootdorp.




Met name in het containertransport rijden veel LZV's rond.Zo ook de BT-ZF-66 van J.G. Verweij uit Waardenburg.



Het blijft een prachtig gezicht al die wielen,samen met de Daf xf 105.510 super space cab is dit een prachtig span.




Natuurlijk mag Hebra niet ontbreken in een fotoserie gemaakt in de haven.De prachtige metallic groene kleur is een echte herkenning.De Daf is uit gevoerd als super space cab en heeft 460 pk tot zijn beschikking.Ook weer een genot om naar te kijken.




Als we het over combi's hebben,dan is dit er een zoals hij bedoeld is.7 assen,een dikke scania met een 480pk sterke motor.De cabine is uitgevoerd als highline en de eij=genaar is H.ooms uit Nieuwerker a/d IJsselOok op deze strakke auro geen toeters en bellen en dat maakt de auto een mooi geheel.




En als laatste een foto van een dikke V8.De scania 164L480 topline met kenteken BT-HD-72 rijdt met een mooi chassis,waarmee de containers zijdelinks kunnen worden afgezet.



De eigenaar Gevezet uit Schiedam heeft er meer in het wagenpark.Toch blijft het een aparte verschijning,maar wel een mooie.


Groeten Werner.



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten